Nogle ting er værd at gemme
Hvis du kun er interesseret i vores nyeste arbejde, skal du ikke besøge Eiffel Museum. Her har vi udstillet alt det, der er værd at gemme.
Hvad har Snapchat og forsikring til fælles?
På Snapchat forsvinder dit post igen. På samme måde kan man sige, at forsikring handler om, at ting forsvinder. Netop det sammenfald har ført til en idé til en ungdomskampagne for Alka, og vi skulle hilse at sige, at Snapchat er et godt sted at møde de unge. Se hvordan vi gjorde.
Hvor langt kan en lastbil køre på madaffald?
En lastbil kan faktisk køre 370 km på et ton madaffald. På Vestforbrændings biogasanlæg bliver madaffald forvandlet til biogas og gødning. Vi hjalp med at få den gode historie ud på landevejen.
De bedste har en EksportScore på over 80. Hvad er din score?
EKF hjælper danske eksportører frem i verden. Vi hjælper EKF med at blive mere kendte og omsætte kendskabet til konkret dialog. Det sidste sker ved hjælp af EKF EksportScore. Et digitalt værktøj, som måler virksomhedernes økonomiske forudsætninger for succes på eksportmarkedet. Og som samtidig giver gode råd om, hvordan de kan styrke deres muligheder på eksportmarkedet. Se hvordan.
En idé, der gav genlyd
Med Unity-serien tilbyder Knauf akustisk-løsninger uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk. Den historie ville de gerne fortælle til arkitekter, som er notorisk svære at komme i dialog med. Løsningen var at give arkitekterne det, de altid er på udkig efter: Inspiration. Unity-nøglen giver adgang til spændende oplevelser, der forener akustik og æstetik.
Hvem er klar, når dit fodboldliv er stolpe ud?
Fodbold er andet end flotte mål og store øjeblikke. Det er også brændte chancer, spildte fadøl og missede kampe. For at aktivere Alkas Superliga-sponsorat skabte vi ”Kom Igen” – en særlig service, der hjælper Alka Superliga-fans videre, når deres fodboldliv er stolpe ud. Kom igen her.

Andre projekter

June / Bornholm Distillery / Alka Mobil / Niels Brock Live / FANT / Alka, 4 ud af 5 / Niels Brock – EUX Business / Alka Boomerang Børn / PenSam, Talent100 / Ørsted / Alka, Unge / Niels Brock / Alka / PFA / Woods / Skovkvarteret / Jepson Charcuteri / Business Lolland-Falster / EKF / Art Frankly / Folkekirken / PenSam / Museum /