Kreativitet som skaber resultater

Indrømmet. Kreativitet kan godt lyde lidt fluffy. Brugt på den rigtige måde er der imidlertid næsten ikke noget som kreativitet, der kan engagere målgrupper og indfri KPI’er. Men det kræver, at kreativiteten er strategisk funderet og drevet af indsigt. Det er vores kernekompetence.

Vi kalder os selv for et boutique bureau. Med andre ord er vi et agilt team af erfarne strategiske og kreative seniorfolk med en høj grad af forretningsforståelse. Vi beskæftiger os med reklame, kommunikation og employer branding, og vi er med hele vejen fra indsigt og strategi til kreativ udvikling og produktion. Altid i tæt samarbejde med vores kunder. For det skaber de bedste resultater, når man skal løse strategiske udfordringer ved hjælp af kreativitet.

Velkommen til Eiffel.
Services

Indsigt

Om det gælder strategi eller kreativitet, så er de bedste løsninger altid baseret på indsigt.
Nogle gange hjælper vi vores kunder med at bearbejde eksisterende data eller analyser. Andre gange gennemfører vi kvantitative eller kvalitative undersøgelser fra bunden.Strategi

Vi hjælper vores kunder med at udvikle brand- og kommunikationsplatforme, customer journeys, value propositions, kernefortællinger og aktiveringsstrategier. Og vi sikrer, at strategien altid er handlingsorienteret og kan omsættes til stærke kreative løsninger.


Kreativitet

Målgruppen ser aldrig din strategi. Når dagen er omme, er det den gode idé, der skaber engagement og indfrier KPI’er. Det er vores kernekompetence. Vi udvikler kreative koncepter, kampagner og aktiveringsidéer - altid strategisk funderede og baseret på indsigt.

Produktion

Vi hjælper vores kunder med alle typer af produktion - fra film- og videoproduktion til visuel identitet, animation og digitale løsninger. Nogle gange gør vi det inhouse, andre gange trækker vi på vores netværk af dygtige samarbejdspartnere.

Det tror vi på

Kreativitet skaber resultater

Vi tror på, at kreativitet skaber resultater. Men kun hvis den er strategisk funderet. Derfor møder du ingen på Eiffel, som ikke har forretningsforståelse og er vant til at arbejde med komplekse problemstillinger.

Menneskelig og kulturel indsigt

Vi tror på, at den mest effektive markedsføring skabes i spændingsfeltet mellem dit brand og de mennesker, du gerne vil være noget for. Derfor er vores kreative løsninger altid baseret på menneskelig og kulturel indsigt.

Ideer der rejser

Vi tror på ideer, der rejser ubesværet mellem platforme og mennesker. Derfor forstår vi at udnytte de digitale muligheder, og vi er eksperter i at lave delværdigt indhold, der på anderledes måder skaber opmærksomhed og engagerer din målgruppe.

Det tætte samarbejde

Vi tror på, at du får det bedste resultat ved at arbejde tæt sammen med de mennesker, der skal løse opgaven for dig. Derfor er vi ikke noget stort bureau men et agilt team af erfarne seniorfolk, som arbejder tæt sammen med dig og dine øvrige rådgivere i bestræbelserne på at nå dine mål.