Kreativitet som skaber resultater

Eiffel er et partnerejet bureau med adresse på Søtorvet ved Søerne i det centrale København. Ved hjælp af kreativitet knytter vi bånd mellem dit brand og de mennesker, du gerne vil være noget for.

Selvom vi arbejder for store virksomheder, er vi ikke noget stort bureau. Til gengæld er vi erfarne strategiske og kreative seniorfolk, som forstår at udnytte de digitale muligheder. Og vi arbejder tæt sammen med dig og dine øvrige rådgivere i bestræbelserne på at nå dine mål.

Velkommen til Eiffel.
Services

Indsigt

Forbrugerstudier
Kulturelle indsigter
Social Media analyser

Strategi

Brand- og marketingstrategi
Kommunikationsplatforme
Content strategi
Medie aktiveringsstrategi

Eksekvering

Kreative kampagner
Digitalt content
Visuel identitet
Filmproduktion
Animation og video

Det tror vi på

Kreativitet skaber resultater

Vi tror på, at kreativitet skaber resultater. Men kun hvis den er strategisk funderet. Derfor møder du ingen på Eiffel, som ikke har forretningsforståelse og er vant til at arbejde med komplekse problemstillinger.

Menneskelig og kulturel indsigt

Vi tror på, at den mest effektive markedsføring skabes i spændingsfeltet mellem dit brand og de mennesker, du gerne vil være noget for. Derfor er vores kreative løsninger altid baseret på menneskelig og kulturel indsigt.

Ideer der rejser

Vi tror på ideer, der rejser ubesværet mellem platforme og mennesker. Derfor forstår vi at udnytte de digitale muligheder, og vi er eksperter i at lave delværdigt indhold, der på anderledes måder skaber opmærksomhed og engagerer din målgruppe.

Det tætte samarbejde

Vi tror på, at du får det bedste resultat ved at arbejde tæt sammen med de mennesker, der skal løse opgaven for dig. Derfor er vi ikke noget stort bureau men et agilt team af erfarne seniorfolk, som arbejder tæt sammen med dig og dine øvrige rådgivere i bestræbelserne på at nå dine mål.