Niels Brock

På Eiffel bliver vi aldrig træt af at gå i skole. Især ikke, når det er sammen med Niels Brock. Her under kan du se et udvalg af vores arbejde med den traditionsrige uddannelsesinstitution.
Niels Brock

For os, der handler

Hvordan viser man en ny generation, at den gamle skole står for mere end stolthed og tradition?
For de fleste i erhvervslivet er Niels Brock forbundet med stolthed og tradition. Men hvordan viser man uddannelsessøgende, at det gamle navn dækker over langt mere? Vi fandt svaret i spændingsfeltet mellem gamle værdier og moderne skabertrang, og det er blevet til en brandkampagne samlet under et nyt løfte: For os, der handler.
3,8 mio
Eksponeringer
745.844
Unikke brugere
+76 %
Annoncegenkaldelse
37.231 Clicks
Genereret til sitet
Kampagne

Niels Brock Live

Niels Brock Live
For første gang i skolens 140-årige historie måtte Niels Brock i 2020 som følge af covid-19 flytte deres årlige åbent hus-arrangement online. Målet var at overføre den samme energi og stemning, som man oplever ved det fysiske åbent hus til et nyt digitalt univers. Se filmen om Niels Brock Live, der resulterede i et rekordhøjt optag af nye elever på Niels Brocks uddannelser.
Kampagne

Studievejledning med Jesper Buch

Hvordan viser man, at du med en EUX på Niels Brock kommer tættere på det virkelige erhvervsliv?
Man kan for eksempel lade stjerneiværksætter, Jesper Buch, give de studerende surprise-studievejledning og filme det hele med skjult kamera. Det er der både PR og engagerende content i. Samtidig får du et involverende format, hvor Jesper Buch kan give gode råd om, hvad der skal til for at lykkes som iværksætter. Helt i tråd med ånden i EUX-uddannelsen.

Andre projekter

June / Bornholm Distillery / FANT / Niels Brock / Alka Forsikring / Alka Mobil / Ørsted / PenSam / PFA / Woods / Skovkvarteret / Jepson Charcuteri / Business Lolland-Falster /