PenSam

Den Alternative Talent 100

Hvert år hylder Berlingske Talent 100 de største talenter under 35 i dansk erhvervsliv. Den ultimative validering af det unge DJØF-segment, der er på vej mod de store karrierer og endnu større lønninger. Men hvad med alle de talenter, som har viet deres liv til at være noget for andre?
Det spørgsmål stiller vi sammen med PenSam og FOA Ungdom i en årlig tilbagevende kampagne, der lanceres som et alternativ til Berlingskes liste: Velfærdens Talent 100. En hyldest til SoSu-assistenterne, pædagogmedhjælperne, portørerne og alle de andre, der får vores samfund til at hænge sammen hver dag.
 
 
Men kampagnen er ikke bare en hyldest. Det er en måde at engagere PenSams yngre kunder i et svært emne som pension. Og så er det en demonstration af, at PenSam arbejder for at sætte de unge velfærdstalenters pensionsforhold på dagsordenen hos politikerne. Derfor blev Velfærdens Talent 100 afholdt på Christiansborg med deltagelse af blandt andet børne- og socialminister Mai Mercado (K) og ældreordfører Astrid Krag (SF).
“Jeg synes, at Velfærdens Talent 100 er en genial idé - jeg ville næsten ønske, at jeg selv havde fundet på det”
— Astrid Krag, Ældreordfører (S)