PFA

Mere til dig
Mere til dig
Det PFA lancerede sit nye kundeløfte overfor medarbejderne var det kulminationen på en lang proces, hvor vi havde hjulpet Danmarks største pensionsselskab med at udvikle en ny brandstrategi. Løftet peger ind i en fremtid, hvor PFA ikke kun vil sikre kunderne størst muligt afkast på deres pension men også levere sundheds- og helbredsløsninger, der bidrager til det gode liv i bredere forstand.
Pirrende men også lidt nervepirrende
De fleste glæder sig til den dag, de kan trække sig tilbage og nyde deres otium. Men det er også en fremtid, der rejser spørgsmål. Hvad skal jeg bruge mit liv på? Hvad med mit netværk? Og hvordan ser min økonomi ud? I en serie portrætfilm sætter PFA fokus på seniorlivet der venter på den anden side.
Det vidste du garanteret ikke om PFA
Du kender PFA for pension. Men vidste du, at PFA også kan hjælpe dig med at investere din private opsparing? Nej, vel. Så den historie fortalte vi i en serie dagbladsannoncer. Og vi lagde ordene i munden på PFA’s investeringseksperter, som i forvejen leverer nogle af branchens højeste pensionsafkast.

Andre projekter

Alka – nyt univers / June / Employer branding / DBU / Niels Brock / FANT / Bornholm Distillery / Stregen i sandet / Alka Mobil / Regnbuekoalitionen / SimCorp / Specialisterne / Niels Brock Live / Alka Boomerang Børn / PenSam / PFA / Niels Brock – EUX Business / Alka Curlingbekendelser / Woods / Skovkvarteret / Jepson Charcuteri / Business Lolland-Falster /